врвни избори

Гледај Повеќе

ФУЖУ БИЗОН УВОЗ И ИЗВОЗ С.О., ООД.

Нашата компанија се протега на површина од 7000 квадратни метри, сега имаме над 200 вработени и годишната бројка на продажба надминува 10 милиони долари ~ 50 милиони американски долари.Во моментов извезуваме 85% од нашите производи низ целиот свет и уживаме голема репутација во светот.Основана во 2011 година, нашата компанија е професионален производител и извозник кој се занимава со дизајн, развој.
Гледај Повеќе

јаже

маска за лице

рачен вентилатор

подметач

стрес топка

привезок за клучеви

приказ на сертификат

Искрена соработка, взаемна корист и win-win

ТОПЛ ПРОИЗВОД

Искрена соработка, взаемна корист и win-win