pilihan luhur

nempo leuwih

FUZHOU BISON impor jeung ékspor CO., LTD.

Perusahaan kami nyertakeun legana 7000 méter pasagi, ayeuna urang gaduh langkung ti 200 karyawan sareng angka penjualan taunan ngaleuwihan USD 10 Juta ~ USD 50 Juta.Kami ayeuna ngékspor 85% produk urang di sakuliah dunya sareng urang mikaresep reputasi anu saé di dunya.Diadegkeun dina 2011, parusahaan urang téh produsén profésional sarta éksportir prihatin kalayan desain, ngembangkeun.
nempo leuwih

lanyard

topéng raray

kipas leungeun

coaster

bal stress

gantungan konci

PRODUK HOT

Kerjasama ikhlas, saling manfaat jeung win-win