Kelepona: 0086-13305902575

E aʻo ana nā mākaʻi i nā pōʻino no ke kaʻa ʻana me kahi LANYARD

Hiki i nā lanyard ʻike ke alakaʻi i nā hōʻeha weliweli i ke ola inā ʻaʻahu ʻia i ke kaʻa ʻana, ua ʻōlelo ʻo Public Health Wales.

Ua hoʻopuka ʻia kahi mākaʻikaʻi, e hōʻike ana i "nā ulia kaʻa koʻikoʻi ... kahi i hoʻokomo ʻia ai nā lanyard ʻike ma nā ʻāʻī o nā mea hoʻokele i hoʻonui ai i ka nui o nā ʻeha i loaʻa."

ʻO ka hoʻohana ʻana i kāu lanyard hana i ka wā e hoʻokele ai hiki ke hoʻopilikia i ka wā o nā ulia kaʻa, ua ʻōlelo aku nā mākaʻi.

Hele mai ka ʻōlelo aʻo ma hope o ka hōʻike ʻana o ka mākaʻi Dorset i kekahi mau ulia kaʻa i loaʻa ai i nā mea hoʻokele nā ​​ʻeha koʻikoʻi ma muli o kā lākou mau lanyard, hōʻike ʻo Somerset Live.

Ua loaʻa i kekahi kaʻa kaʻa i kahi māmā hāʻule ma hope o ka piʻi ʻana o nā ʻeke ea i ka hopena o ka hāʻule ʻana, aʻo kekahi mea hoʻokele i loaʻa i ka ʻōpū o ka ʻōpū i ka wā i paʻi ai nā kī o kāna kaula hana i loko o kona ʻōpū e ka ikaika o ka ʻeke air.

I loko o kahi pou Facebook, ua ʻōlelo ʻo Dorset Police Volunteers: "Ua loaʻa kekahi mau ulia pōpilikia koʻikoʻi o ka ʻike kahi i hoʻokomo ʻia ai nā lanyard ʻike a puni nā ʻāʻī o nā mea hoʻokele i hoʻonui i ka nui o nā ʻeha i loaʻa.

"ʻO kēia ʻano ulia pōpilikia inā ʻaʻole paha, akā pono e ʻike nā limahana, nā luna a me nā mea manawaleʻa i ka pōʻino a pehea e pale aku ai."

 

HTB1kmsIaIfrK1RjSszcq6xGGFXa6Wholesale-Polyester-Id-Card-Holder-Tube-Lanyard


Ka manawa hoʻouna: Mar-27-2020