Telefoni: 0086-13305902575

O lapata'iga a leoleo i lamatiaga o le ave taavale ma se LANYARD

O lanyards e iloagofie ai e mafai ona o'o atu ai i manu'a e ono lamatia ai le ola pe a ofuina a'o ave ta'avale, ua lapatai mai ai le Public Health Wales.

Ua tu'uina atu se fa'aaliga, e ta'ua ai "faalavelave fa'afuase'i tuga...lea o le ofuina o laina fa'asinomaga i ua o aveta'avale ua atili ai ona ogaoga manu'a na maua."

O le fa'aofuina o lau manoa faigaluega a'o ave ta'avale e ono tula'i mai ai ni lamatiaga mata'utia i taimi o fa'alavelave tau ta'avale, ua lapata'i mai leoleo.

O le lapataʻiga na oʻo mai ina ua uma ona lipotia e Leoleo a Dorset le tele o faʻalavelave tau taʻavale lea na maua ai e avetaavale ni manuʻa tuga ona o latou lanyard, lipoti a Somerset Live.

O le tasi avetaavale na mafatia i se mama paʻu ina ua oso le taga ea i le aafiaga o le faalavelave, ae o le isi avetaavale na mafatia i le manava aʻo taia e ki o lana lanyard galuega i lona manava i le malosi o le taga ea.

I le Facebook post, Dorset Police Volunteers fai mai: “Sa i ai ni nai faalavelave tau taavale mataʻutia i le mea o le ofuina o lanyards e iloagofie ai i le ua o avetaavale ua faateteleina ai le ogaoga o manuʻa na maua.

"O lenei ituaiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a faʻaalia e le mafai, peitaʻi o le aufaigaluega, tagata ofisa ma volenitia e tatau ona nofouta i le lamatiaga ma le auala e aloese ai."

 

HTB1kmsIaIfrK1RjSszcq6xGGFXa6Wholesale-Polyester-Id-Card-Holder-Tube-Lanyard


Taimi meli: Mati-27-2020