kategori produk

Kerjasama sing tulus, gotong royong lan win-win

pilihan ndhuwur

ndeleng liyane

FUZHOU BISON IMPOR lan EKSPOR CO., LTD.

Perusahaan kita kalebu area 7000 meter persegi, saiki duwe luwih saka 200 karyawan lan angka dodolan taunan ngluwihi USD 10 Million ~ USD 50Million.Saiki kita ngekspor 85% produk ing saindenging jagad lan kita duwe reputasi apik ing saindenging jagad.Diadegake ing taun 2011, perusahaan kita minangka produsen profesional lan eksportir sing prihatin karo desain, pangembangan.
ndeleng liyane

lanyard

topeng pasuryan

kipas tangan

coaster

bola stres

gantungan kunci

PRODUK HOT

Kerjasama sing tulus, gotong royong lan win-win