kategoria e produkteve

Bashkëpunim i sinqertë, përfitim reciprok dhe fitues

zgjedhjet kryesore

shikoni më shumë

FUZHOU BISON IMPORTI DHE EKSPORT CO, LTD.

Kompania jonë mbulon një sipërfaqe prej 7000 metrash katrorë, tani kemi mbi 200 punonjës dhe shifra vjetore e shitjeve i kalon 10 milion USD ~ 50 milion USD.Aktualisht jemi duke eksportuar 85% të produkteve tona në mbarë botën dhe gëzojmë një reputacion të madh në botë.E themeluar në vitin 2011, kompania jonë është një prodhues dhe eksportues profesionist që merret me projektimin, zhvillimin.
shikoni më shumë

litar

maskë fytyre

tifoz dore

slitë

top stresi

zinxhir kyç

PRODUKT HOT

Bashkëpunim i sinqertë, përfitim reciprok dhe fitues